Rakennusliike Seinäjoella

Rakennusliike Seinäjoella

T. Tuuma Oy on täyden palvelun rakennusliike, jolta saat kaikki rakentamiseen tarvittavat palvelut. Tarjoamme sinulle helpoimman tavan toteuttaa unelmiesi kodin tai huvilan. Saat yhden sopimuksen, jossa on eriteltynä koko muuttovalmisprojekti alkaen perustusten tekemisestä päättyen täysin muuttovalmiiseen kotiin. Teemme myös maatyöt ennen perustuksia yhteistyössä luotettavien paikallisten maaurakoitsijoiden kanssa toteutuneiden kulujen mukaan.

 

Uudisrakentaminen ja remontointi ovat rakennusliikkeemme pääasialliset tehtävät. Olipa kyseessä esimerkiksi muuttovalmis koti tai huvila, talopaketti, hirsitalo, saunaremontti,  keittiöremontti tai vastaavan työnjohtajan palvelut, niin sopimus muokataan aina vastaamaan sinun tarpeitasi. Toimialueenamme on lähinnä Etelä-Pohjanmaan alue. Sopimuksen mukaan teemme projekteja myös kauemmaksikin.

 

Yrityksen kotipaikka on Ilmajoki, mutta toimistomme sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 26 Seinäjoki. Toimialueenamme on lähinnä Etelä-Pohjanmaan alue. Sopimuksen mukaan teemme projekteja myös kauempana.

 

T. Tuuma Oy:n saamaa asiakaspalautetta: luotettava, nykyaikainen, auttava, ammattitaitoinen, joustava, asiakaslähtöinen, ratkaisuhaluinen, asiallinen, asiantunteva, helposti lähestyttävä.

 

Henkilökunta

Rakennusliike T. Tuuma Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti rakentamisen eri palveluita. T. Tuuman työntekijöihin kuuluu toimitusjohtajan lisäksi 1 toimistonhoitaja, 3 rakennusinsinööriä (AMK), 20 pohjalaista kirvesmiestä ja 1 logistiikkavastaava. Lisäksi käytettävissämme ovat luotettavat yhteiskumppanit mm. maaurakoinnissa, nostopalveluissa, sähkötöissä, lvi-töissä, tavarantoimittajissa ja sisustussuunnittelussa.

 

Hirsitalo, talopaketti, kivitalo, takka, autotalli, peltikatto

Edustuksessamme ovat seuraavat talotehtaat: Honka, OmataloLammi Kivitalot, Kymppitallit. Lisäksi edustamme Linnatulen takkoja ja Weckman Steel peltikattoja. Hirsitalo- ja hirsimökkirakentaminen, elementtirakentaminen, kivitalorakentaminen ja pitkästä rakentaminen ovat erityisosaamistamme. T. Tuuma Oy tarjoaa pienempiin maatöihin Avant kuormaajan vuokrausta.

 

Olemme tilaajavastuu.fi -rekisterissä. Luottoluokituksemme on AAA.