Omatalo -talopaketti Tuumalta – myös muuttovalmiina

KUVAT: Omatalo

Omatalo -talopaketti Tuumalta – myös muuttovalmiina

Nopeasti säältä suojaan

Omatalo -elementtitalon rakentaminen sujuu ripeästi, sillä elementit valmistetaan etukäteen tehtaalla ja kootaan valmiiksi rakennukseksi paikan päällä muutamassa päivässä. Lyhyempi aika sään armoilla tarkoittaa myös laadukkaampaa lopputulosta. 

Laatu näkyy yksityiskohdissa

Omatalojen elementit valmistetaan Sonkajärvellä Pohjois-Savossa. – pienimmistäkään yksityiskohdista tinkimättä. Ammattiylpeydellä jo 80 vuotta valmistettujen elementtien korkea laatu takaa, että talo kestää vuosikymmenestä toiseen. 

Nopeaa ja helppoa – vai uniikkia?

Oli sinulle tärkeintä sitten rakentamisen vaivattomuus tai yksilölliset ratkaisut, Omatalojen mallistosta löytyy sopiva koti jokaiselle. Toteutukset suunnittelee aina ammattilainen, jotta lopputulos on takuulla laadukas ja toimiva. 

Kurkkaa talomallisto >>>

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Täytä meille yhteydenottopyyntö millainen rakentaminen sinua kiinnostaa - olemme sinuun yhteydessä!

*
*

Rakennussuunnitelmat:

Rakennuksen tyyppi
Onko kohteelle jo tontti olemassa?


Minulle mieluisin rakentamisen vaihtoehtoEdustamme OmaTalot -elementtitalopaketteja joilla rakentaminen sujuu ripeästi, sillä elementit valmistetaan etukäteen tehtaalla ja kootaan valmiiksi rakennukseksi paikan päällä. Honka-hirsitalossa lopputulos on takuulla kaunis, turvallinen ja terve talo. Luontaisesti palo- ja kosteusturvallinen Lammi-kivitalo kestää isältä pojalle. Kivitalo säilyttää hyvin myös jälleenmyyntiarvonsa. Mikäli uskallat ajatella isommin puuelementtiratkaisut CLT -talona ovat oikea valinta.

Talotyyppi joka kiinnostaa minuaTietojani saa käyttää markkinointiin
   

Pakolliset kentät * 

Tutustu toteutuksiimme!

 

Elementtirakentamisen puolella T. Tuuma Oy rakentaa Omatalo -omakotitaloja, joiden elementit saapuvat Sonkajärveltä. 

Omatalo tunnetaan pitkäikäisestä laadustaan. T. Tuuma Oy tekee sinulle Omatalo haluamaasi valmiusasteeseen saakka. 

Mikä talopaketti sopii minulle?

 

Meiltä saat talon tai mökin avaimet käteen periaatteella, mutta myös siten että itse pääset osallistumaan rakentamiseen sekä viimeistelytöihin. Katso alta erot Tuuman pakettien välillä ja pistä juuri sinulle sopiva koti tilaukseen!