Omatalo-talopaketti

KUVAT: Omatalo

Omatalo-talopaketti

Omatalo talopaketti rakentaminen

Nopea ja kustannustehokas

Omatalo on Suomen ostetuin talopaketti. Omatalo-elementtitalon rakentaminen sujuu ripeästi, sillä elementit valmistetaan etukäteen tehtaalla ja kootaan valmiiksi rakennukseksi paikan päällä vain muutamassa päivässä. Lisäksi tehdasvalmistuksen ansiosta rakennusmateriaalit voidaan hyödyntää tehokkaammin.

Omatalo on kokenein talovalmistaja

Laadukas

Omatalo on Suomen kokenein talovalmistaja. Sen laatuun voi luottaa, sillä elementit valmistetaan Sonkajärven tehtaalla kuivissa olosuhteissa, vailla sään vaihtelun negatiivisia vaikutuksia. Näin taataan, että rakenteiden tarkkuus ja materiaalien laatu säilyvät hyvinä. Tehdasolosuhteiden ansiosta myös laadunvalvonta eri kokoonpanovaiheissa helpottuu.

Omatalo talopaketti mallisto

Kattava valikoima ja muunneltavuus

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Kotisi voidaan toteuttaa myös täysin omien suunnitelmiesi pohjalta.

Tutustu toteutuksiimme

Elementtirakentamisen puolella T. Tuuma Oy rakentaa Omatalon omakotitaloja, joiden elementit saapuvat Sonkajärven tehtaalta.

Omatalolla on Suomessa eniten Asuntomessu-voittoja. T. Tuuma Oy tekee sinulle Omatalon haluamaasi valmiusasteeseen saakka.

<b>omatalo-julkisivu-13</b>
<b>omatalo-olohuone-16</b>
<b>omatalo-makuuhuone-11</b>
<b>omatalo-keittio-2</b>
<b>omatalo-3</b>
<b>omatalo-7</b>
<b>omatalo-8</b>
<b>omatalo-makuuhuone-9</b>
<b>omatalo-makuuhuone-10</b>
<b>omatalo-olohuone-1</b>
<b>omatalo-olohuone-15</b>
<b>omatalo-sauna-5</b>
<b>omatalo-kylpyhuone-4</b>
<b>omatalo-julkisivu-12</b>
<b>omatalo-julkisivu-14</b>
<b>omatalo-terassi-6</b>

Tutustu Omatalo talopaketteihin