Syksyn takat tilataan nyt, säästä ja lämmitä ekologisesti puulla!

Air

Takat » Härmä Air » Air

Air IN on Härmä Airin teräksinen esilämmittävä tuloilmapiippu, joka parantaa takan hyötysuhteita.

Pyydä tarjous ›

Air IN -tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset.

Suljetun kierron avulla poistuvat savukaasut lämmittävät tuloilman lähes 100°C, joka parantaa tulisijan hyötysuhteita. Savupiippu soveltuu erinomaisesti taloihin, joissa tulisijan paloilman tuontia ei ole huomioitu. Savupiipun avulla tulisijan sijoittelu on vapaampaa ja ratkaisulla poistat tiiviiden talojen yleisimmät ongelmat, kuten liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman vastakkaisen vedon.

  AIR–savupiipun avulla:
  • Tulisija saa raittiin esilämmitetyn paloilman piipun kautta.
  • Tulisija on täysin riippumaton rakennuksen muusta ilmanvaihdosta.
  • Esilämmitetty paloilma tehostaa tulisijan palamista.
  • Paloturvallisuus lisääntyy ilmakierron avulla.
  • Asunnon rakenteisiin ei tarvita muita erillisiä tuloilma-aukkoja.
AIR-tuloilmapiipun ominaisuudet

AIR-teräspiippu on testattu asennettavaksi pystysuoraan, sekä 30° ja 90° kulmaan. Järjestelmäsavupiippu sisältää tilattaessa EPDM kumiseoksesta valmistetun aluskatteen ja höyrysulku tiivistyksen, sekä vesikaton tiivistyksen. Savupiipun liitokset on testattu sijoitettavaksi rakennuseristeen sisään. Savupiippu voidaan asentaa koteloituun rakenteeseen. Savupiippu on testattu EN 1856-1 mukaisesti ja EN 1859:2009 vastaavin testein poikkeavasti 855°C käyttölämpötestillä ja 1000°C nokipalotestillä.

 

Tekniset tiedot ›