Takat

Takat

Linnatuli

Puhtaan skandinaavisen muotokielensä ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Linnatulen takka sopii niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Se on kaunis ja kestävä käyttää.

 


Linnatuli-takat ›

Tiileri

Tiilerin valikoimasta löydät markkinoiden monipuolisimmat tulisijat ja varaavat takat asennettuna suoraan kotiisi.

 

Tiileri-takat ›

 

 

 

 

NunnaUuni

NunnaUuni valmistaa ainoana Suomessa varaavat täysvuolukiviset takat. Pitkäikäisessä tulisijassa puu palaa puhtaasti, ja vuolukivi luovuttaa lämpöenergiaa tasaisesti jopa kahden päivän ajan.

 

NunnaUuni-takat ›

Kiertoilmatakat

Kevyttakka tuo lämpöä ja tunnelmaa pieneenkin kotiin. Smidsonin, Linnatulen ja Schiedelin laadukkaat kiertoilmatakat eivät vaadi vankkaa perustusta, vaan ne voi asentaa suoraan lattian päälle.


Kiertoilmatakat ›

Härmä Air -takkahormit

Valitse takkasi arvoinen hormi. Teräksinen Härmä Air -takkahormi on Suomessa valmistettu, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu savupiippu, joka kestää ja on paloturvallinen.


Härmä Air-takkahormit ›

Schiedel hormit

Jos haaveilet uudesta savupiipusta tai haluat korjata nykyisen savupiippusi, Schiedel voi auttaa sinua toteuttamaan haaveesi. Paloturvalliset valmispiiput ja piippujen saneeraustuotteet ovat ratkaisu piippuasioissa. Valikoimasta löydät savupiiput kaikkiin kohteisiin niin kotiin, kuin teollisuuteen.


Schiedel hormit ›

Kampanja

JALOTAKKA -teräshormit rahtivapaasti 11.-31.10.2023 välisen ajan!

 

(Tarjous koskee vain uusia kampanja aikana tulleita tilauksia)
 

 

Rahoitus

Tarjoamme nyt asiakkaillemme myös OP rahoituksen! Tutustu rahoitussivulla aiheeseen >>> 

 

 

Laatutakat ja -hormit asennettuina

Kauttamme saat kotimaiset NunnaUunin,  Linnatulen ja Smidsonin laadukkaat takat sekä Härmä Air sekä Jalotakan takkahormit valmiiksi asennettuna. Huolellinen, asiantunteva ja kokenut asennuspalvelumme takaa, että takka ja takkapiippu asennetaan takuulla valmistajan tarkoittamalla tavalla ja turvallisesti.  

 

Olemme nyt myös jälleenmyyjä Suomen takkatuonnin tuotteille https://takkatuonti.fi/ 

 

NunnaUuni-takat

Linnatuli-takat

Härmä Air-takkahormit