Takat

Takat

NunnaUuni

NunnaUuni valmistaa ainoana Suomessa varaavat täysvuolukiviset takat. Pitkäikäisessä tulisijassa puu palaa puhtaasti, ja vuolukivi luovuttaa lämpöenergiaa tasaisesti jopa kahden päivän ajan.

 

NunnaUuni-takat ›

Linnatuli

Puhtaan skandinaavisen muotokielensä ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Linnatulen takka sopii niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Se on kaunis ja kestävä käyttää.

 


Linnatuli-takat ›

Smidson kiertoilmatakat

Kevyttakka tuo lämpöä ja tunnelmaa pieneenkin kotiin. Smidsonin laadukkaat kiertoilmatakat eivät vaadi vankkaa perustusta, vaan ne voi asentaa suoraan lattian päälle.


Smidson-kiertoilmatakat ›

Härmä Air -takkahormit

Valitse takkasi arvoinen hormi. Teräksinen Härmä Air -takkahormi on Suomessa valmistettu, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu savupiippu, joka kestää ja on paloturvallinen.


Härmä Air-takkahormit ›

Rahoitus

Tarjoamme nyt asiakkaillemme myös OP rahoituksen! Tutustu rahoitussivulla aiheeseen >>> 

 

Kampanja

NunnaUunin, Linnatulen ja Smidsonin takkoja nopealla aikataululla! 

 

Syksyn ja talven pimenevät illat ovat nurkan takana. Samalla sähkönhinnan epävarmuudessa ja noustessa, mikä olisikaan parempaa kuin nauttia huolettomasti takkatulen lämmöstä ja pienestä sähkölaskusta! 

 

Meiltä löydät kattavasti takkoja joista löytyy myös sinun tarpeillesi sopiva tulisija. 

 

Laatutakat ja -hormit asennettuina

Kauttamme saat kotimaiset NunnaUunin,  Linnatulen ja Smidsonin laadukkaat takat sekä Härmä Air -takkahormit valmiiksi asennettuna. Huolellinen, asiantunteva ja kokenut asennuspalvelumme takaa, että takka ja takkapiippu asennetaan takuulla valmistajan tarkoittamalla tavalla ja turvallisesti.  

 

NunnaUuni-takat

Linnatuli-takat

Härmä Air-takkahormit