Insinööripalvelut

Insinööripalvelut

Rakennushankkeiden pääsuunnittelu

Tuuma Oy tarjoaa insinööripalveluja rakennushankkeen pääsuunnitteluun. Jokaisessa uudisrakentamisen hankkeessa tulee olla mukana henkilö, joka vastaa suunnittelun kokonaisuudesta ja sen laadusta ja huolehtii, että asetetut vaatimukset täytetään.

 

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Meiltä saat myös vastaavan työnjohtajan palvelut. Hänen tehtävänään on johtaa rakennustyötä ja huolehtia, että rakentamista koskevia säännöksiä ja määräyksiä noudatetaan ja että työt tehdään myönnetyn luvan ja hyvän rakennustavan mukaisesti.

 

Rakennusluvan hakeminen

Rakennusprojektin lupa-asiakirjojen täyttäminen ja lupien hakeminen on iso ja vaativa kokonaisuus, jossa henkilökuntamme voi olla suureksi avuksi. Rakennusluvan hakeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja selvittää luvansaantimahdollisuutta etukäteen, mikäli rakennushankkeessa on jotain erityistä kuten kaavasta poikkeaminen. Insinööripalvelujemme avulla säästät aikaa ja vaivaa rakennusprojektissasi.

 

Asemapiirosten laatiminen

Omakotitalon ja mökin rakentaminen edellyttää myös asemapiirroksen laatimista. Tässäkin tarjoamme osaavaa insinööripalveluamme. Asemapiirustuksen tarkoituksena on kuvata rakennuspaikka ennen ja jälkeen suunnitellun rakentamisen siten, että vaikutukset rakentamispaikkaan ja lähiympäristöön ilmenevät.

 

Rakentamisen palvelut :

› Remontointi

› Muut rakentamisen palvelut (Autotallit, Peltikatot, Takat)