Myyntikohteet

Myyntikohteet

Myynnissä olevat kohteet

Myynnissä lomaosakkeet Rukan Taika -paritaloon
Rakennusliike T. Tuuma Oy toteuttaa tasokkaan paritalokokonaisuuden Rukan parhaalle paikalle. Ski-bussi kulkee alle 100 m päästä ja hiihtoladuille on matkaa n. 250 metriä. Rukan keskusaukio palveluineen on noin kilometrin päässä.

 

Kiinteistö Oy Rukan Taikaan kuuluu kaksi huoneistoa, jotka muodostavat paritalokokonaisuuden. Myynnissä ovat huoneiston A ja B lomaosakkeet nrot 1-14.

Huoneistot ovat täysin varusteltuja ja kalustettuja. Autoille löytyy pistokepaikat, myös sähköautot on huomioitu. Lämmönlähteenä on maalämpö ja lämmönjakona vesikiertoinen lattialämmitys.

Yksi osake oikeuttaa joka seitsemäs viikko viikon mittaiseen omistusoikeuteen ja sen viikon loputtua alkaa kuuden viikon kuluttua taas uusi omistusviikko. Omistusviikkojen välissä olevat 6 viikkoa käyttää muut osuuden omistajat samalla rytmillä.

Tämä paritalo rakennetaan painumattomasta Honkarakenteen monilamellihirrestä, materiaalina kuusi. Hongan monilamellihirsi koostuu kuudesta yhteen liimatusta kappaleesta siten, että kestävä sydänpuu asettuu pääosin hirren pinnalle. Se on seinärakenteena näyttävä, kestävä, energiatehokas ja kosteusturvallinen.

Kohteen myyntiä hoitaa:

Seinäjoen Kotijoukkue Oy
Timo Rantala
p. 040 714 6687
timo.rantala@kotijoukkue.fi

 

https://www.etuovi.com/kohde/20411694

 

https://www.honka.fi/fi/myynnissa/paritalo-rukalle/

 

Paritalo, Ahonkylä Ilmajoki
Suunnitteilla paritalokokonaisuus, suositulle Ahonkylän asuntoalueelle. Tontti sijaitsee kuntoradan ja kesällää 2020  valmituneen frisbeegolfradan läheisyydessä.  Ahonkylään tuleva uusi koulu Tuomi-Ahon koulu tulee sijoittumaan n 500m päähän. 

 

Honkakylä, Seinäjoki

Myydään sisustus- tai muuttovalmiita omakotitaloja tilavilla 4000-5000m2 tontilla.

 

Mahlatie 4 Hyllykallio, muuttovalmis

Rakennusliike T. Tuuma Oy omistaa tontin Hyllykalliolla osoitteessa Mahlatie 4. Tontille T. Tuuma Oy rakentaa asiakkaan toiveen mukaisen omakotitalon tai paritalon muuttovalmiina, avaimet käteen. Tontille rakennetaan joko Honka hirsitalo tai Lammi Kivitalo. Rakentamisessa voidaan käyttää T. Tuuma Oy:n insinööripalveluita ja yhteiskumppaneita.

 

 
 

Yhteystiedot ›