Lammi Kivitalot Tuumalta Sisustusvalmiina

KUVAT: Lammi Kivitalot

Lammi Kivitalot Tuumalta Sisustusvalmiina

Turvallinen valinta nyt ja tulevaisuudessa

Kivitalo on luontaisesti palo- ja kosteusturvallinen asuinympäristö, jossa on hyvä sisäilma. Kivitalo tarvitsee vain vähän huoltoa ja säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Luontaisesti tiivis ja tasalämpöinen talo

Massiivinen kiviseinä pitää talon lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden. Kesäkuumalla se viilentää, pakkasilla taas pitää lämmön tasaisena. Kivirakenteisen talon tiivistä ja massiivista runkoa hyödyntämällä voidaan säästää lämmitysenergiasta 5–10 % ja jäähdytykseen tarvittavasta energiasta jopa 50 %.

Hiljainen

Kivitalo on hiljainen, sillä sen massiivinen ja tiivis rakenne eristää hyvin talon ulkopuoliset äänet. Myös kivirakenteiset väliseinät ovat ääneneristävyydeltään ylivoimaisia. Kivitalossa ei myöskään kuulu nitinää tai natinaa kovankaan myrskyn aikana. Hiljainen talo on miellyttävä koti.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Täytä meille yhteydenottopyyntö millainen rakentaminen sinua kiinnostaa - olemme sinuun yhteydessä!

*
*

Rakentamissuunnitelmat:

Rakennuksen tyyppi
Onko kohteelle jo tontti olemassa?
Minulle mieluisin rakentamisen vaihtoehtoEdustamme Omatalo -elementtitalopaketteja joilla rakentaminen sujuu ripeästi, sillä elementit valmistetaan etukäteen tehtaalla ja kootaan valmiiksi rakennukseksi paikan päällä. Honka-hirsitalossa lopputulos on takuulla kaunis, turvallinen ja terve talo. Luontaisesti palo- ja kosteusturvallinen Lammi-kivitalo kestää isältä pojalle. Kivitalo säilyttää hyvin myös jälleenmyyntiarvonsa. 

Talotyyppi joka kiinnostaa minuaTietojani saa käyttää markkinointiin
   

Pakolliset kentät * 

Parhaat talot syntyvät parhaista materiaaleista

 

Rakennusliike T. Tuuma Oy:n osaamiseen kuuluu kivitalorakentaminen Lammi Kivitalon tuotteella.  Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka lopputuotteen tiiviys ja massiivisuus on omaa luokkaansa. Lammin lämpökivestä syntyvät helposti myös passiivi- ja lähes nollaenergiakohteet.