Uudisrakentaminen

Talo muuttovalmiina
Rakennusliike T. Tuuma Oy rakentaa kotisi tai mökkisi haluamaasi valmiusasteeseen saakka. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi: pelkkä talopakettitoimitus, muuttovalmis, avaimet käteen, vesikattovalmiina, sisustusvalmiina, tai runko pystytettynä.

 

Honka hirsitalo
T. Tuuma Oy:llä on vankka kokemus Honka hirsitalojen rakentamisesta. Ammattitaitoiset ja kokeneet kirvesmiehemme tuntevat hirsirakentamisen erityisvaatimukset pitkältä aikaväliltä. Hongan hirsitalot ja hirsimökit  valmistetaan suomalaisesta männystä tai nykyisin myös kuusesta Karstulassa. Honka hirsitalot ja hirsimökit ovat luonnonmateriaalista valmistettuja energiatehokkaita ja terveellisiä rakennuksia, jotka ovat luontaisesti hengittäviä.

 

Omatalo 
Elementtirakentamisen puolella T. Tuuma Oy rakentaa Omatalon omakotitaloja, joiden elementit saapuvat Sonkajärven tehtaalta. Omatalolla on Suomessa eniten Asuntomessu voittoja. Myös Omatalon T. Tuuma Oy tekee sinulle haluamaasi valmiusasteeseen saakka.

 

Jämerä Kivitalot 
Rakennusliike T. Tuuma Oy:n osaamiseen kuuluu myös kivitalorakentaminen Jämerä Kivitalojen tuotteella. Kivitalon rakennusmateriaali on karkaistu kevytbetoni, joka on suomalainen keksintö. kevytbetoni on palamaton, hengittävä, puhdas, yksiaineinen ja helposti työstettävä rakennusmateriaali. Sen vahvistamiseen betonivalulla ei ole tarvetta rakentamisen aikana. 

 

Kymppitallit
Ulkorakennuksissa  T. Tuuma Oy edustaa Kauhajoella sijatsevaa Kymppitallit valmistajaa. Kymppitallit toimii yli 40 vuoden kokemuksella tehden ulkorakennuksia laadukkaista materiaaleista. Toimitussisältö on muokattavaissa sinun tarpeidesi mukaiseksi. Myös malleja on mahdollista räätälöidä vastaamaan esimerkiksi talon katon muotoa.